RSS

КОНКУРС за нов главен редактор на „Диагноза:Класик“

22 Юни
КОНКУРС за нов главен редактор на „Диагноза:Класик“

Здравейте, приятели!
Както вероятно знаете, неотдавна издадохме последния си хартиен брой – и силно се надяваме той да не е последен в историята на вестника. Така, както ние възродихме идеята на вестник „КласиКу-Ку“ преди няколко години а след това ни бе предадена щафетата на главни редактори, много бихме искали да намерил подходящи продължители на тази дейност в лицето на някой от вас. Ако сте разгърнали страниците на Брой 8 от април-май 2015, може би знаете, че стартирахме конкурса за нов главен редактор на вестник „Диагноза:Класик“.Междувременно станахме на три годинки. Благодарим искрено на всички, които са били, бяха, продължават и ще бъдат свързани по някакъв начин с вестника и екипа му. За тези години сторихме всичко онова, което бе по силите ни и останаха още тонове неосъществени идеи. Понякога бяхме редовни, винаги бяхме активни и актуални, а обичаме да си наваксваме!

За да се включите в конкурса ни, трябва да направите няколко неща. Най-напред е добре да сте въоръжени с търпение и ентусиазъм, желание за просперитет, а и да осъзнавате тежестта на отговорността да поемете една дългогодишна традиция в ръцете си, разбира се. Е, не е чак толкова страшно. Който се осмели да пристъпи по-напред, ще разбере и останалите „тайни от кухнята“ впоследствие. Знаете, че “Д:К” не е поредният училищен вестник, колкото и самовлюбено да звучи. Не сме просто вестник; тук сме, за да отразяваме класическия живот по един по-различен начин; да даваме поле за творческа изява на всеки с малко повече ентусиазъм от необходимото, за да си автор, а не читател.

Затова се отправяме към всеки, който иска да поеме по пътя на тази дългогодишна вестникарска традиция на НГДЕК: изпратете ни кратко писмо, в което ни се представяте, разкажете ни за вашите интереси, споделете ни защо смятате, че сте подходящ кандидат за нов главен редактор, как виждате бъдещето на “Диагноза: Класик” т.н. Добавете двете си имена, клас* и имейл за обратна връзка — всичко това на нашия електронен адрес: diagnoza_klasik@abv.bg до сряда, 01.07.15г. (включително). Очакваме ви!

*С приоритет се ползват учениците от по-горните класове, които съответно са наясно с вестника от по-дълго време

С много обич,
Ваш Редакционен екип

Advertisements
 

Етикети: , , , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: