RSS

НГДЕК в помощ на австралийските коали

10 Ян
НГДЕК в помощ на австралийските коали

Всички знаят за коалите на Австралия – те са едни от най-популярните и обичани бозайници в света. Но сега те имат нужда от нашата помощ! В момента в Австралия е лято и постоянно избухват огромни горски пожари, които застрашават живота на всякакви растителни и животински видове. Коалите са едни от тях – тъй като режимът им включва невероятно количество часове, прекарани в сън, те нямат възможност да избягат достатъчно бързо от огъня и лапичките им обгарят до степен, в която не могат да се движат свободно.

Международната организация за хуманно отношение към животните IFAW (International Fund for Animal Welfare) призовава доброволци от цял свят да се включат в действията, подпомагащи спасяването на коалите. Идеята им е да се ушият ръкавички, които да се слагат върху лапичките на пострадалите животни, и така да лекуват раните им.
Тук идва нашата част. Може да ушиете такива ръкавички (по кройката по-долу) или да дарите средства, с които да ги изпратим в Австралия. По-подробни инструкции можете да намерите на сайта на
IFAW.

Коалите ще Ви бъдат искрено благодарни!

Лиа Димитрова

72674

Advertisements
 
 

Етикети: , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s