RSS

Нова година – нов късмет!

18 Ноем
Wanted 2014-2015 NEW

„Диагноза: Класик“ те очаква!

„Diagnosis: Classicus“ wants YOU to join the crew!

Какво повече? От години сме тук и продължаваме да развиваме делото, започнато от други класици преди години. Срещаме подкрепата на много настоящи и бивши ученици, за което безкрайно ви благодарим!
Но  нека не забравяме и първоначалната идея на Вестника – да се изработва с много любов, желание, изцяло от младите хора в училището.. Едни си отиват, а други идват на тяхно място. Предстои да завещаем тежък /не се плашете!/ товар на съучениците ни. А до тогава – сме отворени да работим заедно. Имаме идеи, които искаме да осъществим заедно. Имаме желание да работим ведри и ентусиазирани хора с творчески усет, идеи или поне отвореност към такива.

Не се плашете, обвързаността с „Диагноза: Класик“ не е постоянно и задължително, натоварващо начинание. Заинтересованите да не се колебаят да ни пишат и да ни потърсят наживо. Всеки, откликнал на поканата ни в училище да се готви за скорошна среща наживо, за да обсъдим идеите, начина на работа и самия процес. Очакваме ви!
Пишете тук, в блога, на имейла (diagnoza_klasik@abv.bg) или на фейсбук страницата ни, която добре познавате и която добре се грижи за редовната ви информационна обогатеност в социалната мрежа.

Поздрави, Р.Б.

Advertisements
 
 

Етикети: , , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s