RSS

КАКВО ВИ ОЧАКВА ПРЕЗ КУЛТУРНАТА СЕДМИЦА НА НГДЕК

20 Апр
КАКВО ВИ ОЧАКВА ПРЕЗ КУЛТУРНАТА СЕДМИЦА НА НГДЕК

Очертава се една наситена културна седмица за дейците и гладните за зрелища класици.

Началото се поставя с тазгодишната постановка от поредицата за Сердика и Сердикийския едикт – „Сердикийският едикт или за духа на каноните“Постановката е подготвена в рамките на проект „Успех“, със съдействието на Народен театър „Иван Вазов“ и НДК. Сценография, актьорски и режисьорски състав – все класици! Фейсбук събитието ще намерите на този адрес.

22.04.2014; 18ч. ; зала 11 на НДК ; ВХОД: СВОБОДЕН

Antichen teatur 2014

На следващия ден, 23. април – сряда – пък при сцената в Борисовата градина ще се проведе ежегодния Античен празник на НГДЕК. Маратони, шествия, театър, боеве, хляб и зрелища ще се развихрят в столицата в сряда от 16,30ч. Желаем слънце и безоблачно небе за едно незабравимо изживяване по класически!

24. април вечерта, четвъртък, пък ще посрещне дебюта на НГДЕК проекта „Backstage Fever project“ на благотворителен концерт във Военния клуб. Началото 19ч., входът е на цена от 5лв. В инициаативата „MUSIC SENSATION FOR NEW GENERATION“ ще се включат още и ученици от 7 СОУ, 133 СОУ, 119 СОУ.

Blagotvoritelen koncert 2014

 

На 25. април вечерта ще можете да посетите тазгодишния благотворителен маскен бал, организиран от учениците на НГДЕК. Началото е 18ч., мястото е зала Универсиада, входът е 7лв за ученици, а за останалите (и за всички, и на датата – на входа) – 10лв. Повече информация ви съобщихме на този адрес.

Masken bal 2014

Не забравяйте също, че през идната седмица ще се проведе и училищният турнир по тенис на маса. Записванията са до края на днешния неделен ден! 🙂

П.П. Ако смятате да посетите и имате желание да отразите някои от гореспоменатите събития с репортаж, пишете ни тук, във фейсбук или на имейл diagnoza_klasik@abv.bg !

П.П.2 :Очаквайте физическото издание на вестник „Диагноза: Класик“ съвсеем скоро! 🙂

Advertisements
 

Етикети: , , , , , , , , , , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s