RSS

Благотворителен бал 2014 : ‘Revolution of love’

05 Февр
Благотворителен бал 2014 : ‘Revolution of love’

И тази година пняма да пропуснем вече превърналия се в традиция бал през февруари. До сега се маскирахме под различна тема, но както и преди, така и сега, главната цел е благотворителността. Този път балът на НГДЕК ще се проведе в Централен военен клуб (бул. Цар Освободител 7) на 15. февруари 2014г. (събота) от 17ч. Пропуските за събитието са на цени от 5лв. и вече са в продажба, но имайте предвид, че броят им е ограничен!

„Ежегодният благотворителен маскен бал на Националната гимназия за древни езици и култури тази година е под надслов Revolution Of Love, какъвто е и едноименният проект на ученика Томислав Бисеров. Нека отворим сърцата си за доброто и любовта да възтържествува. Страхът и омразата пораждат враждата и нетолерантността, с които живеем ежедневно. Има твърде много талант, който остава незабелязан и пропилян, твърде много красота, твърде много креативност, които остават затиснати между колелата на корпоративния свят и разбиранията за това какво се котира. Но сега е моментът да се събудим от този хипнотизиращ сън на отчаянието, преди да стане твърде късно. Нека тази Революция се води във всеки един от нас. Ние имаме силата да я постигнем и по този начин ще преодолеем страха и омразата, всички страдания и всички раздели.

Събраните средства от продажбата на поканите ще бъдат дарени на талантливи деца, които нямат възможност да се изявяват поради финансови или други причини. Една част от парите ще бъдат дарени на дом за деца с увреждания, които творят, въпреки физическите и умствените си затруднения. Ще подпомогнем и 11-годишната пианистка Деси от Русе, която е поканена да свири в прочутата зала Carnegie Hall в Ню Йорк.
В благотворителния концерт ще се включат редица български знаменитости – певци, артисти, писатели и общественици.“

Сред тях са обявени вече Мариана Попова, Миленита, Деси Добрева, Маргарита Хранова, Сантра и Кристо, NickName, Ирина Флорин, Невена Цонева, Теди Кацарова, Део и Лео, както и Захари Бахаров, Людмила Филипова и Теодора Духовникова.
Линк към фейкбук събитието можете да намерите тук. Очаквайте повече подробности!

Revolution of love

Advertisements
 

Етикети: ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s