RSS

Конкурс на „Диагноза: Класик“ с тема „Сподели своята София“

27 Ноем
Конкурс на „Диагноза: Класик“ с тема „Сподели своята София“

Из пътеводителите, туристическите карти и табла са посочени най-различни интересни туристически обекти в София. Ако потиташ някой софиянец, кое според него е най-интересното място в столицата, ще получиш толкова различни отговори, колкото различни хора попиташ. Всеки от нас си има местенце, от което вижда София по различен начин.
Изпрати ни до 2 фотографии, направени от теб. Покажи ни своето любимо място в София, интересен момент, красива сграда, необичайна порта, китен двор, красив пейзаж, цветен изгрев/ залез, креативен street art.. каквото умът ти роди! За успокоение ще кажем, че по-високо се оценява оригиналността и гледната точка пред качеството- все пак не всеки притежава (полу)професионален апарат. 🙂
Всяка снимка трябва да е придружена от кратко описание, в което да се споменава и къде е направена снимката; заглавие на творбата е желателно. Изпрати ни снимките на имейл адрес diagnoza_klasik@abv.bg или на лично съобщение във Facebook страницата ни, като посочиш трите си имена.
В конкурса могат да участват настоящи ученици на НГДЕК.
Краен срок за участие – 17 декември 2013г., обявяване на победителя- 18.12.2013г.

И тъй като това е по Коледа, а Коледа е време за подаръци. Точно затова най-готиният и тематичен подарък очаква някой от вас. Снежно е, студено е, празниците наближават, а с тях и класните. За мрачни сутрини, в които се сгряваш с чай, или още по-мрачни вечери, в които кафето е единственото ти спасение, за да успееш да насмогнеш с уроците…Тук се намесваме ние, за да „сгреем“ победителя в конкурса с custom- чашата „Hiems appetebat“ (Winter is coming) 🙂
Не забравяй, че колкото по-рано ни изпратиш снимката/ снимките си, толкова по-голямо предимство имаш! Голямата награда ще отиде при автора на избраната от журито (ред. колегия) снимка, но ще има и символичен подарък за най-високо оценената снимка във facebook. Където и да отидеш, не забравяй фотоапарата!
Успех!
Hiems-chasha

Advertisements
 

Етикети: , , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s