RSS

СЕНЗАЦИОННО?! МЕСТЯТ НГДЕК!

17 ное.
СЕНЗАЦИОННО?! МЕСТЯТ НГДЕК!

От агенция КОШМАР (Колониални Обиталища и Шано Места за Алтернатива и Разврат-) съобщиха,че в резултат на усилено сътрудничество с НАСА и организации сред които КОЧ (Космически и орбитални чифтосвания) и БАЗАР (Българска асоциация за закрила и асимилация на различните)  е взето решение НГДЕК да бъде преместена на Луната! Проектът се появява в идеалното време. Продажбата на парцели на спътницата на Земята върви стремглаво нагоре. Лунното посолтство вече е дало зелена светлина за задвижването на проекта, която е засечена от телескопите на НАСА, откъдето са отговорили с купон в стил Гетсби, в следствие на който на няколко места по-света ,включително и центъра на София е имало смущения в електроподаването и чести прекъсвания на тока.
Още се обмисля как точно да се случи преместването, като са предложени следните варианти:
Това може  да се случи чрез компанията за транскосмически пътувания на Ричард Брансън. След като е бил запознат с проблемите около „елитното школо“ от доброжелатели, милионерът сметнал, че не може да остави нещата така. Говори се, че причината Брансън да спре инвестицията на VIRGIN RACING и да извади отбора от F1 е, че с тези средства той ще спонсорира цялата операция.
Другият вариант, далеч по евтин, е да се издигне кула до Луната. Тя ще бъде построена от всичките молби, писма, вестници, снимки, афиши, постери и тн, създадени някога за НГДЕК. За по-добра издръжливост листата ще бъдат залепяни с КАЛЕ, от което има безкрайни залежи в района на сегашното местонахождение на гимназията.Според изчисления, ако продължава с това темпо, още преди да са ремонтирали Женския базар кулата-стълбище може да стигне до пръстените на Сатурн, където малките класичета да се пързалят. Попитан какво мисли за тази идея, най-умният човек на света, незавършил класическата гимназия, д-р Евангелос Кациулис, отговорил: ..“В старанието си да издрадят своята идилия, класиците може да припомнят на масоните как са построени Египетските пирамиди“..

Без паника! До момента за жители на Луната са записани около 3 милиона души, от които 327 са българи. Лунни парцели се продават в Пловдив, като цената е 10лв за 1 дка. Шейсет и пет годишния Денис Хоуп, който е и собственик на Луната е уверил, че ще направи всичко възможно учениците да се чувстват като удома си. Американецът-лунетянин е обещал, че сградата ще бъде близо до парцелите на Мадона и Том Круз.

На Луната НГДЕК ще играе основна роля за подобряване на качеството на живот,нивото на грамотност и ще подсигури сигурното, и успешно бъдещо развитие.
..“ Наистина НГДЕК ще е най-доброто, което се е случвало на Луната от 1969 година .Един такъв символ на традицията и единството е онова, което й трябва, за да я направи достойна съседка на Земята“..това е част от изявлението на Лигата на справедливостта по темата.

Преместването ще бъде без съмнение положително за изстрадалата гимназия. За момента на Луната няма вестници и телевизии. Там учениците ще могат за пръв път от години насам да се отдадат на любими и важни занимания като археология,старобългарски и ритане на топка.

Дотогава ни остава само да си пеем:

БАШ АНОНИМЕН

Advertisements
 

Етикети: , ,

One response to “СЕНЗАЦИОННО?! МЕСТЯТ НГДЕК!

  1. Олег Петров

    март 16, 2014 at 1:11

    Според мен, на МАРС е още по-добре: докато пътуват, някои хора може да научат дори и старогръцки!

    Like

     

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s