RSS

От мястото на събитието: Октомври

06 Окт

През изминалия месец посетихме милата ни сграда на ул. Баба- от една страна от любопитство, от друга- от носталгия. По време на втория месец ремонтна дейност не се виждаше много-много какви са плановете за сградата, но всичко беше разкопано и ракъртено..Показхме ви и някои снимки от тогава, които можете да сравните с най-новите.
Е, друг е въпросът дали ние ще намажем, пък макар и след време (както се говори в Министерството), или ще оставим сградата на някой друг, докато ние се установяваме в т.нар. център на София. В тази на Женския пазар също има ремонти и се работи на третия етаж в голямото крило, за да можем скоро да продължим с часовете по кабинети. А дали това ще остане и за следващите години…е друга тема. (А никой не ни дава отговор)


Абстрахираме се и от метеорологичните условия, при които са заснети следните снимки: дъждовно септемврийско предучебно време срещу слънчево октомврийско, олицетворяващи мрачните и ведрите ни предчувствия и надежди по въпроса дали ще си правим тесни пътечки през снега на ул. Връх Манчо, или ще буквализираме израза „Абе ти къде си мислиш, че се намираш?! На Женския пазар?“
Р.

NGDEK 1 Ngdek 2Ngdek 3ngdek 4

Advertisements
 
Вашият коментар

Posted by на октомври 6, 2013 in Новини, Статии

 

Етикети: , ,

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s